TWEEDE HUIS IN SPANJE

Uw wegwijzer voor uw tweede huis of vakantiehuis in Spanje

tweedehuisinspanje.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Bob Cats Correduria de Seguros

 

Bob Cats Correduria de Seguros
Calle Sardinal 4
03590 Altea, Spanje
Tel.: 0034 965843861

Bob Cats Facebook

Bob Cats Seguros e Hipotecas aanspreekpunt voor Nederlanders aan de Costa’s

 

Assurantie en hypotheekkantoor Bob Cats is begin jaren zeventig gestart als makelaar in verzekeringen , hypotheken aan de Spaanse Costa Blanca (Altea provincie Alicante).

 

Ons bedrijf speelt daarmee in op de behoefte van de daar aanwezige Nederlanders die hun verzekeringen en hypotheken onderbrengen bij een Nederlandse tussenpersoon.

 

Bob Cats maakt deel uit van Stoof Assurantien en Hypotheken Breda bv en valt als zodanig onder de AFM en Spaanse Verzekeringskamer.

 

Bob Cats heeft acht binnendienst medewerkers die de Spaanse, Nederlandse, Engelse en Duitse taal machtig zijn. Er wordt samengewerkt met circa dertig Spaanse verzekeraars en banken. De doelgroep van Bob Cats is aan de Costa Blanca, al dan niet permanent, verblijvende Nederlanders. Deze groep is door de jaren heen bijgesteld naar Nederlanders die verblijven aan de Costa’s van Noord tot Zuid Spanje. Inmiddels wordt ons kantoor aan iedere Costa vertegenwoordigd door een agent, dit is een Nederlandse tussenpersoon die na een goede loopbaan heeft gekozen voor het warme Spanje. In dit kader is Bob Cats blijvend op zoek naar professionals aan alle Costa’s. Naast het sluiten van hypotheken en verzekeringen geven de medewerkers ook voorlichting op gebied van Spaanse zorg, belastingzaken en wetgeving die sterk afwijkt van Nederland.

 

Hypotheken

Bob Cats kan standaard tot 80 % van de waarde van de woning aan hypotheek verstrekken. Dit houdt in dat de resterende 20 % plus de bijkomende notaris en bankkosten van elders moeten komen. Dit kan met eigen geld of een tweede hypotheek op uw woning in Nederland of een eerste hypotheek op uw woning in Spanje met een tweede hypotheek op uw woning in Nederland. Door het samenspel van ons kantoor in Spanje met Stoof Assurantien en Hypotheken in Nederland wordt maatwerk geleverd. Onze erkend hypotheekadviseurs in Nederland staan u bij in uw keuze. De hypotheekvormen in Spanje zijn aflossingsvrij, annuďteiten , lineaire leningen en equity release.

 

Ook hebben wij in Spanje de Golden Age hypotheek, dit is een hypotheek voor mensen tussen de 60 en 90 jaar oud. Geen inkomensbescheiden zijn nodig en men betaalt geen rente en aflossing gedurende de looptijd van de lening. Deze vorm is louter bedoeld voor aanvulling inkomen bovenop de AOW.

 

Verzekeringen

Niet alleen particulieren weten ons te vinden voor opstal, inboedel, avp , auto , boot, ziektekosten, rechtsbijstand, reisverzekeringen, pensioen ,begrafenisverzekeringen etc.

 

Ook het midden en kleinbedrijf laat zich graag door ons adviseren, temeer omdat wij naast de Spaanse polissen ook Nederlandse polissen kunnen aanbieden. Het risico van aardbeving en overstroming hoort bij ons standaard in de dekking.

 

Verder kunnen wij uw Nederlandse koopsompolissen fiscaal op nultarief in Spanje tot uitkering laten komen.

 

Waar zijn wij te vinden?

 

SPANJE:

 

Bob Cats Correduria de Seguros sl

Calle Sardinal 4

03590 Altea

Tel. 0034 965843861

www.bobcatsverzekeringen.com

 

NEDERLAND:

 

Stoof Assurantien en Hypotheken Breda bv

Stadionstraat 15

4815 NC Breda

Tel. 0031- 765213771

www.stoofass.nl

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands